Teknologia-alan edelläkävijyys johtaa kestävään tulevaisuuteen

Teknologiakehityksen kärjessä pysyminen edellyttää vihreän siirtymän ja kiertotalouden ohjaamaa innovointia. Muun muassa materiaalien uusiokäyttö ja energiaa säästävät ratkaisut täytyy saada yhä merkittävämmiksi osiksi päivittäistä toimintaa.

Onnistunut innovointi edellyttää laaja-alaista näkemystä aina komponenteista suunnitteluun ja valmiisiin tuotteisiin, tuotannon puskurointiin, huoltopalveluihin ja varaosiin, sekä muihin tuotteen elinkaaren aikaisiin palveluihin. Olemme innokas kehityskumppani teknologiayrityksille, jotka haluavat olla kestävän tulevaisuuden edelläkävijöitä.

hehkuvan kuuman raaka-aineen leikkaamista tuotantotiloissa

Elinkaaripalvelut teknologian kehittäjille

Olitpa käynnistämässä täysin uutta liiketoimintaa tai suunnittelemassa menestysteknologian seuraavaa tuotesukupolvea, autamme tuotannollistamaan innovaatiosi. Tuemme koko elinkaarta aina suunnittelusta tuotantoon ja jälkimarkkinointiin, jotta asiakkaasi saa parhaan tuen jokaisessa teknologian kehitysvaiheessa.

henkilö työstää elektronista komponenttia tarkasti suurennuslasin alla

Teknologiatuotteiden suunnittelu ja prototyypit

Teknologioiden kestävyys riippuu niin onnistuneista materiaalivalinnoista kuin rakenteellisesta suunnittelusta. Olemme apunanne tuotesuunnittelussa ja prototyypeissä, jotta teknologianne kestää vaativia olosuhteita, kuten kemikaaleja, lämpöshokkeja tai G-voimia, ja on tarvittaessa turvallinen käyttää myös räjähdysvaarallisissa ympäristöissä.

elektronisia komponentteja varastotiloissa

Toimitusketjun hallinta jatkuvasti kehittyville teknologioille

Kehittyvien teknologioiden markkinoille vienti vaatii joustavuutta ja ketteryyttä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Autamme toimitusketjun hallinnassa, jotta voit kehittää teknologiaasi sitomatta pääomaasi varastoihin ja muun muassa minimoit pienten valmistuserien aiheuttamat kustannukset.

elektronisia komponentteja tasolla

Sopimusvalmistus nouseville ja jo menestyneille teknologioille

Tiiviissä yhteistyössä valmistettu laite tai komponentti on vastaus yksityiskohtaisiinkin asiakastarpeisiin. Noudatamme valmistuksessa muun muassa käyttöympäristön edellyttämiä IP-luokkia, pinnoituksia ja muita teknisiä materiaalivaatimuksia, jotta prosessimme tukee lopputuotteelta odotettua laatua.

Yhteistyössä Metso Outotec ja Bevenic: Sparrailukumppanit tulevaisuuden innovaatioihin

Kaivos- ja metallinjalostusalan edelläkävijä Metso Outotec Oyj toimii alansa suunnannäyttäjänä prosessien tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden edistäjänä.

Olemme tukena tutkimus- ja kehitystoiminnan innovoinnissa toimittamalla mittalaitteita rikastamoiden ja malmin jalostuksen prosesseihin. Tutustu asiakastarinaan!

Metso Outotec Oyj:n Director, Intelligent Instruments Johanna Newcomb Kuva Metso Outotec

Kumppanisi kestävässä ja vastuullisessa edelläkävijyydessä

Kumppanuus tarkoittaa meille jatkuvaa yhteistä kehittymistä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Autamme siirtymään vähähiilisempään tuotantoon ja kotiuttamaan valmistusta Suomeen. Olemme innokkaita kehittämään kierrätettyjen materiaalien hyödyntämistä ja olemme kuin kotonamme myös lisätyssä ja virtuaalisessa todellisuudessa.

henkilö tutkii elektroniikan komponenttia mikroskoopin alla

Innovatiivinen vastuunkantaja läpi elinkaaren – Bevenic

Kestävän teknologian kehittäminen uusioraaka-aineilla tai valmiiden komponenttien uusiokäytöllä ei saa tarkoittaa heikentynyttä laatua. Pidämme huolta tuotteiden ja tuotannon laadusta jatkuvassa muutoksessa ja autamme pienentämään hiilijalanjälkeä koko elinkaarella. Emme säikähdä tieteellisempääkään yhteistyötä.

Keskity innovaatioihin ja kasvuun – jätä loppu meidän vastuullemme

Hyödyntämällä osaamistamme ja resurssejamme voit keskittyä vihreän siirtymän innovaatioihin ja vastuulliseen kasvuun niin Suomessa kuin ulkomailla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Pertti Tikkanen

Paikallispäällikkö, Helsinki