SUUNNITTELU JA PROTOTYYPIT

Suunnittelu ja prototyypit tuotekehitykseenne ja -strategiaanne sitoutuen

Suunnittelu- ja prototyyppivaiheessa autamme viimeistelemään ja optimoimaan tuotteen tuotantoa varten, jotta sen elinkaari valmiina tuotteena alkaa mahdollisimman hyvistä lähtökohdista. Parhaimmillaan jokainen tuotteen osa kestää yhtä kauan kuin tuotteen suunniteltu elinkaarikin.

Autamme onnistumaan niin uuden tuotteen konseptoinnissa tai prototypoinnissa, nollasarjan tekemisessä tai prototyypin tuotannollistamisessa, elinkaaren jatkamisessa, huoltokokemuksen tai kierrätettävyyden parantamisessa, tai muun teknologisen etulyöntiaseman saavuttamisessa.

henkilö työstää elektronista komponenttia tarkasti suurennuslasin alla

Räätälöidysti ja ketterästi yhdessä suunnitellen

Kun haluatte sparraajan yksittäisiin komponentteihin tai järjestelmäkokonaisuuksiin, isoihin tai pieniin projekteihin, uusiin tuotteisiin tai uudelleensuunnitteluun, olemme kumppaninne vailla vertaa. Toteutamme jokaisen projektimme teitä kuunnellen ja yhdessä asiakastoiveisiinne vastaten.

Haluamme toimia ketterästi ja lähellänne, jotta prosessimme toimivat mahdollisimman hyvin yhteen. Näin pystymme vastaamaan tarvittaessa nopeisiinkin muutoksiin jatkuvassa tuotekehityksessä. Yhdessä onnistumme tuottamaan arvoa nopeammin.

henkilö tutkii elektronista komponenttia tarkasti

Kumppaninne ulkoistettuun tuotesuunnitteluun

Haluamme ymmärtää tuotesuunnittelunne tavoitteet ja asiakastarpeet. Teemme tavoitteiden pohjalta ehdotuksen yhteistyömallista, jota kehitämme, kun yhteistyömme etenee. Olemme erityisen arvokas apuri, kun haluatte kasvaa ja ulkoistaa pieniä tai isompia osia tuotekehityksestänne erityisosaajan käsiin.

Prosessimme vaiheisiin lukeutuvat asiakkaanne tarpeiden kartoittaminen, tuotteen suunnittelu ja kehittäminen, prototyypin valmistaminen ja testaaminen sekä tuotantosarjan lopullinen suunnittelu.

Esa Kärkkäinen

Myyntipäällikkö

Pienessäkin havainnossa kasvaa menestyksen siemen – näin toimimme kanssanne

Kumppanuudessa, jossa molemmat:

 • Innostuvat osaamisensa jatkuvasta parantamisesta
 • Seuraavat ja edistävät alansa kehitystä
 • Jakavat rakentavat havainnot ja mahdottomatkin ideat toisilleen

syntyy innovaatioita ja teknologista kilpailukykyä, joita on vaikea voittaa.

 1. Tutustumme ja kartoitamme yhteistyömahdollisuudet.

 2. Asetamme tavoitteet ja sovimme yhteistyömallista strategianne ja visionne ohjaamana.

  Tapaamme säännöllisesti, vaihdamme kanssanne näkemyksiä.

 3. Toteutamme sovittuja kokonaisuuksia, kehitämme yhteistä tekemistä.

  Autamme parantamaan kilpailukykyänne ja ylittämään asiakkaanne odotukset.

 4. Tarkennamme suunnitelmia, jatkamme yhteistä kasvua.

Vastuullinen suunnittelun ja prototypoinnin kumppanisi

Otamme suunnittelussa huomioon kaikki elinkaaren vaiheet aina materiaalivalinnoista huollettavuuteen ja käytöstä poistoon. Tutustumme aktiivisesti myös uusiin valmistusmateriaaleihin – suosimme kierrätettyjä ja kierrätettäviä materiaaleja.

Panostamme prosessiemme läpinäkyvyyteen, jotta voimme avata teille toimintatapojamme ja kehittää yhteistyötä kanssanne. Järjestämme pyydettäessä tehdaskierroksia ja -testauksia teille ja asiakkaillenne.

henkilö tutkii elektronista komponenttia mikroskoopilla

Yksilöllisten ratkaisujen moniosaaja – Bevenic Oy

Olemme innokkaita ja oivaltavia kehittäjiä ja insinöörejä, jotka elävät tiiviistä yhteistyöstä kanssanne. Kuuntelemme tarpeitanne tuotteiden konseptoinnille, suunnittelulle ja uudelleensuunnittelulle kohti parempaa kilpailukykyä.

Viemme suunnitelmat ja muutokset nopeammin toteutukseen jatkuvan keskustelun ja tiedon jakamisen kautta. Tuomme avoimesti pöytään omat näkemyksemme, havaintomme ja parannusehdotuksemme.