BEVENIC

Bevenic Oy on vahva ja innovatiivinen yritys, jonka ratkaisut palvelevat kattavasti monia teollisuudenaloja.

Bevenic Oy toimittaa asiakaskohtaisia tuotteita ja palveluita, jotka vaativat laadukkaita ja joustavia toimituksia. Tahtotilamme on toimia asiakkaidemme strategisina kumppaneina ja rakentaa yhteistä, vastuullista menestystä heidän kanssaan.

Bevenic on kasvuyhtiö ja tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja monille teollisuudenaloille. Teolliset palvelut sisältävät komponentti- ja laitevalmistuksen sekä elinkaaripalvelut. Osaaminen pohjautuu elektroniikkaan, sähkötekniikkaan, mekaniikkaan, fotoniikkaan ja näiden yhdistelmiin. Bevenic-konsernin omistaa sen toimiva johto sekä teollinen sijoittaja Canelco Oy. Bevenicin liikevaihto oli vuonna 2023 noin 36 miljoonaa euroa ja henkilökunnan lukumäärä on 160.

Luottokumppani

Olemme helposti lähestyttävä, asiakkaan luotettava kumppani. Toimimme avoimesti yhdessä kumppaniemme kanssa huomioiden heidän erityistarpeensa ja toiveensa. Helpotamme kumppaniemme arkea.

Vastuunkantaja

Kannamme vastuuta sekä ihmisistä että ympäristöstä ja toimimme aina eettisesti sekä oikeudenmukaisesti. Vaadimme itseltämme aina parasta kaikessa tekemisessämme.

Osaaja

Toimintamme ja osaamisemme jatkuva rohkea kehittäminen ja uudistaminen yhdessä kumppaniemme kanssa ovat avaintekijöitä yhdessä menestymiselle.

elektroniikan komponentteja suunnittelupöydällä ja insinööri työssään taka-alalla

Ura Bevenicillä

Bevenicissä pääset mukaan kasvavaan ja kehittyvään konserniin, joka tarjoaa työntekijöille merkityksellistä työtä, joustavat työajat ja mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn mukavassa porukassa. Meillä on mahdollisuuksia urakehitykseen ja huolehdimme myös työntekijöistämme tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepolkupyöräedun ja säännöllistä hierontaa. Bevenic on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan, joka hyödyttää maailmaa ja omaa yhteisöämme.

Arvomme ovat: olemme luottokumppani, vastuunkantaja ja osaaja. Laatu ei ole vain tuottamiemme ratkaisujen arvoja – haluamme tarjota myös kestävää ja laadukasta työelämää. Me huolehdimme hyvistä työskentelyolosuhteista, ammattitaidon päivittämisestä ja työhyvinvoinnista.

Bevenic toimii viidellä eri paikkakunnalla Kuopiossa, Helsingissä, Leppävirralla, Porvoossa ja Lahdessa. Tarjoamme tehtävästä riippuen mahdollisuuksia työskennellä myös täysin etänä tai hybridimallilla. Tuotantoyksiköiden toimintaan liittyvät tehtävät edellyttävät pääsääntöisesti paikalla oloa.

elektronisia komponentteja varastotiloissa

Avoimet työpaikat

Etsimme työntekijöitä mm. seuraaviin tehtäviin ja osa-alueille: kokoonpano, testaus, koneistus, automaatio, elektroniikka, mekatroniikka, mekaniikka, sähkö ja projektit. Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihimme. Jos et löydä sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä tästä avoin hakemus: rekrytointi@bevenicgroup.com. Käytämme useimmissa rekrytoinneissamme ulkopuolisia kumppaneita.

Tekninen ostaja, Helsinki

 

Bevenicin osaava ammattilainen työskentelee mikroskoopin avulla

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä Bevenicin HR-päällikköön.

Päivikki Aarni, HR-päällikkö, paivikki.aarni@bevenic.com

Huomaathan, että jättämällä omavalintaisesti hakemuksen, annat meille luvan käsitellä henkilötietojasi rekrytointiprosessin hoitamiseksi. Käsittelemme hakemuksesi ja henkilötietosi luottamuksella. Hakemustasi käsittelee Bevenicin HR, rekrytoiva esihenkilö ja tarvittaessa muita valintaan osallistuvia henkilöitä. Arkistoimme hakemuksesi vuoden ajan. Sinulla on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (EU:n yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti oikeus mm. saada tietoa henkilötietojen käsittelystä, saada pääsy henkilötietoihisi, pyytää oikaisua tai pyytää poistamaan tietosi ja tulla unohdetuksi. Pyynnöt tulee lähettää edellä mainittuun osoitteeseen rekrytointi@bevenicgroup.com.

Rekisterinpitäjä ja lisätietoa: Bevenic Group Oy, HR-päällikkö Päivikki Aarni, paivikki.aarni@bevenic.com, p. 050 3243185

Lisää meistä

hehkuvan kuuman raaka-aineen leikkaamista tuotantotiloissa

Ratkaisut

Katso täältä miten Bevenic Oy voi auttaa sinua toteuttamaan visiosi.

henkilö hitsaa metalliosia tuotantotiloissa

Referenssit

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Bevenic Oy:n ratkaisuista.

BE A PART OF OUR JOURNEY

Kysy lisätietoja, vastaamme mielellämme.

Jukka Rautiainen

Toimitusjohtaja