Osa vastuullista tulevaisuuttasi

Ihmisistä huolehtiminen laadukkaiden palvelujen tarjoamiseksi vastuullisesti

Asiakkaidemme vaatimukset muuttuvat ja muuttuvat päivä päivältä vaativammiksi.

Aivan kuten niiden pitääkin.

Arvostamme ennen kaikkea luotettavaa kumppanuutta, vastuullista toimintaa ja osaamisemme kehittämistä. Tavoittelemme kestävämpää työelämää rehellisesti, avoimesti ja intohimoisesti toimiaksemme paremmin. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta olemme sitoutuneet viemään toimialaamme kohti kestävämpää elämää.

Haluamme todistaa tekemillämme toimilla tämän niin itse kuin yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Meillä kaikilla on pitkä matka edessämme, minkä vuoksi haluamme teidän tietävän, minne olemme menossa ja miten pääsemme sinne.

Olemme osa vastuullista tulevaisuuttasi, johon voit luottaa.

Uskomme terveyteen ja kasvuun paremman huomisen perustana.

Meidän kaikkien hyvinvointi sekä tasa-arvon ja monimuotoisuuden varmistaminen toimivat rakennuspalikoina nykyaikaisten työolojen luomisessa. Meille myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti todistaa sitoutumistamme inspiroivien, avoimien ja turvallisten työolojen luomiseen.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme täysin Suomessa valmistettuja sopimusvalmistusratkaisuja. Luotamme suomalaiseen osaamiseen ja työvoimaan ja säästämme näin myös luonnonvaroja pitämällä työmme paikallisena. Liiketoiminnan kasvu on keskeistä kaikessa – kehittäminen varmistaa, että voimme tarjota hyviä työskentelytapoja ja keskittyä kestävään kehitykseen.

Uskomme avoimuuteen ja resurssien vastuulliseen käyttöön.

Hiilijalanjälkeä ei pienennetä päivässä – se vaatii pitkää sitoutumista ja konkreettisia tekoja. Päivä päivältä, kuukaudesta toiseen. Kestävän kehityksen on oltava osa jokapäiväistä elämäämme, ei asia, jota tarkistamme kerran vuodessa.

Asiakkaamme ja kumppanimme ansaitsevat tietää, missä heidän käyttämänsä tuotteet valmistetaan sekä mitä tapahtuu valmistusprosessien aikana ja niiden jälkeen. ISO 14001 -standardin avulla haluamme osoittaa, että pyrimme tekemään prosesseistamme mahdollisimman läpinäkyviä ja heijastamaan työmme tehokkuutta ympäristöarvojen ja -tavoitteiden mukaisesti.

Uskomme yhteiseen innovaatioon ja kumppaneidemme huolelliseen valintaan.

Tavoitteenamme on olla edelläkävijä ja johtaja omalla toimialallamme vastuullisuustoimissa. Tämä on mahdollista kaikilla päätöksillämme – hyvinvoinnilla, tasa-arvolla, vastuullisuudella ja pitkäaikaisella sitoutumisella – kun keskitymme niihin aktiivisesti yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Kehityksemme lisäksi asiakkaamme tarvitsevat myös parempia ja vastuullisempia ratkaisuja. Meille on tärkeää tarjota kattavaa ja jäljitettävää tietoa tuotteistamme ja materiaaleistamme. Kun nämä tavoitteet saavutetaan, lopputuotteemme ovat vastuullisempia kaikin tavoin.

Metso Outotec

Meille on tärkeää, että meillä on hyvä sparrauskumppani tukemaan innovatiivisia prosessejamme.

Johanna Newcomb, Director, Intelligent Instruments at Metso Outotec

BE A PART OF OUR JOURNEY

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Jukka Rautiainen

Toimitusjohtaja