SOPIMUSVALMISTUS

Sopimusvalmistusta moderneilla tuotantokoneilla toimialanne erityisvaatimuksiin

Etsitkö valmistukseen kumppania, joka jakaa vastuun tuotekehityksessänne? Kanssamme yhteistyössä kehitetyt ja valmistetut tuotteet vastaavat aidosti asiakastarpeeseenne ja ovat uniikkeja – yhtä hyvää, korvaavaa ei markkinoilta löydy.

Olipa innovaationne uusi ja nouseva tai pitkän historian menestystuote markkinoilla, annamme teollisen valmistuksen osaamisemme käyttöönne, jotta te voitte keskittyä ydinosaamiseenne. Sopimusvalmistukseemme sisältyy materiaalin hankinta, kokoonpano, laadunvalvonta ja asiakkaidenne vaatimusten mukainen testaus.

elektronisia komponentteja tasolla

Joustavuus sopimusvalmistuksessa mahdollistaa kasvun

Toimitusvarmuutemme ansiosta pääomanne käytön optimointi ja budjetointi tehostuu. Nopeiden toimitustemme ja joustavuutemme ansiosta arkenne helpottuu, ongelmanratkaisu toimitusketjussa vähenee ja pystytte keskittymään kasvuun.

Tuotannollistamisen osaamisemme auttaa teitä pitämään huolta laadustanne, hinnastanne, toimitusvarmuudestanne ja onnistumisestanne läpi elinkaaren. Vastaamme joustavasti toiminnan skaalaamisen toiveisiinne ja lupaamme nopeasti tarvitsemanne tuen.

henkilö tutkii elektronista komponenttia mikroskoopilla

Avoin viestintä havainnoista kehittää sopimusvalmistusta

Kerromme avoimesti kaikesta – niin onnistumisista, oivalluksista kuin haasteistakin. Panostamme kehitykseenne, jotta pääsette kilpailijoidenne edelle ja erotutte eduksenne.

Hyvä kommunikointi auttaa niin laadun tuottamisessa kuin mahdollisten reklamaatioiden korjaamisessa. Pidämme teidät ajan tasalla, jotta toimintanne on ennustettavaa ja voitte edetä muutosten ja kehitysehdotusten kanssa mahdollisimman pian.

Pertti Tikkanen

Paikallispäällikkö, Helsinki

Pienessäkin havainnossa kasvaa menestyksen siemen – näin toimimme kanssanne

Kumppanuudessa, jossa molemmat:

 • Innostuvat osaamisensa jatkuvasta parantamisesta
 • Seuraavat ja edistävät alansa kehitystä
 • Jakavat rakentavat havainnot ja mahdottomatkin ideat toisilleen

syntyy innovaatioita ja teknologista kilpailukykyä, joita on vaikea voittaa.

 1. Tutustumme ja kartoitamme yhteistyömahdollisuudet.

 2. Asetamme tavoitteet ja sovimme yhteistyömallista strategianne ja visionne ohjaamana.

  Tapaamme säännöllisesti, vaihdamme kanssanne näkemyksiä.

 3. Toteutamme sovittuja kokonaisuuksia, kehitämme yhteistä tekemistä.

  Autamme parantamaan kilpailukykyänne ja ylittämään asiakkaanne odotukset.

 4. Tarkennamme suunnitelmia, jatkamme yhteistä kasvua.

Vastuullinen sopimusvalmistuksen kumppanisi

Vastuullisuus ja luotettavuus ovat meille tärkeitä arvoja. Autamme esimerkiksi tuotannon kotiuttamisessa Suomeen, jotta toimintanne on ennustettavampaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

Panostamme prosessiemme läpinäkyvyyteen, jotta voimme avata teille toimintatapojamme ja kehittää yhteistyötä kanssanne. Järjestämme pyydettäessä tehdaskierroksia ja -testauksia teille ja asiakkaillenne.

henkilö tutkii elektronista komponenttia mikroskoopilla

Kehittyvä ja innovoiva moniosaaja – Bevenic Oy

Olemme toimineet sopimusvalmistajana vuosikymmeniä hyvin erilaisille aloille ja asiakkaille, valmistaneet osia, osakokonaisuuksia tai kokonaisia järjestelmiä eri olosuhteisiin ja toimialastandardien vaatimuksiin.

Tehtävämme on varmistaa, että valmistusteknologiamme ja tarkkaan koordinoidut prosessimme vastaavat tarpeisiinne nyt ja tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet kehittymään ja innovoimaan kanssanne, sekä panostamaan omaan tuotantoteknologiaamme ja osaamiseemme yhteisen kasvumme hyväksi.