TOIMITUSKETJUN HALLINTA

Toimitusketjun hallinta kohti parempaa toimitusvarmuutta ja pienempää hiilijalanjälkeä

Toimitusketjun hallintamme auttaa säästämään aikaa ja rahaa: esimerkiksi oikeat varastointi-, käsittely- ja hankintamenetelmät karsivat ylimääräiset oheiskustannukset ja yllätykset hintojen kehityksessä. Tämä helpottaa muun muassa ennustamista ja tuotantosuunnitelmien tekoa.

Olemme kuin kala vedessä monitoimittajakentän hallinnassa ja eri tilanteiden viestimisessä sekä koordinoinnissa. Meillä on laaja kumppaniverkosto, joka takaa tuotteisiinne tarvittavien materiaalien ja palveluiden varmat ja vaivattomat toimitukset.

elektronisia komponentteja varastotiloissa

Jatkuva kommunikointi auttaa pitämään lupauksenne toimitusketjussa

Pidämme yllä jatkuvaa tiedonvaihtoa kanssanne niin haasteista kuin kehityksestä, sitoudumme yhteisiin tavoitteisiin ja autamme hallitsemaan riskiä toimitusketjun jäsenten kesken. Apumme on erityisen arvokasta, kun haasteenanne ovat isot varastot tai vanhentuneet tuotteet.

Pidämme huolta, että toimitusaika- ja laatulupauksenne pitävät asiakkaillenne – jos ne uhkaavat pettää, viestimme siitä ennen kuin mitään ehtii tapahtua. Löydämme ja neuvottelemme vaihtoehdot myös haastavissa saatavuustilanteissa.

kaksi henkilöä keskustelee toimitusketjun hallintaan liittyvästä työstä

Ratkaisumallimme takaa toimitusketjun hallinnan sujuvuuden

Yhteistyössä toimittajienne ja teidän kanssanne kartutamme jatkuvasti näkemystä toimitusketjunne sujuvuuden ja skaalautuvuuden parantamiseen. Ottamalla vastuun materiaalinhallinnasta kannamme merkittävät riskit puolestanne.

Toimimme asiakaskeskeisesti, jotta saatte mahdollisimman kustannustehokkaasti, tietyssä toimitusajassa ja sovitulla hinnalla valmiita tuotteita prosessienne tarpeisiin.

Pertti Tikkanen

Paikallispäällikkö, Helsinki

Pienessäkin havainnossa kasvaa menestyksen siemen – näin toimimme kanssanne

Kumppanuudessa, jossa molemmat:

 • Innostuvat osaamisensa jatkuvasta parantamisesta
 • Seuraavat ja edistävät alansa kehitystä
 • Jakavat rakentavat havainnot ja mahdottomatkin ideat toisilleen

syntyy innovaatioita ja teknologista kilpailukykyä, joita on vaikea voittaa.

 1. Tutustumme ja kartoitamme yhteistyömahdollisuudet.

 2. Asetamme tavoitteet ja sovimme yhteistyömallista strategianne ja visionne ohjaamana.

  Tapaamme säännöllisesti, vaihdamme kanssanne näkemyksiä.

 3. Toteutamme sovittuja kokonaisuuksia, kehitämme yhteistä tekemistä.

  Autamme parantamaan kilpailukykyänne ja ylittämään asiakkaanne odotukset.

 4. Tarkennamme suunnitelmia, jatkamme yhteistä kasvua.

Vastuullinen kumppanisi toimitusketjun hallinnassa

Vastuullisuus on meille tärkeää: jos voimme lyhentää toimitusketjua tai välttää ylimääräisiä rahtikustannuksia ja -päästöjä kokonaiskannattavuuden ehdoilla, teemme sen. Mitä isompi volyymi, sitä tärkeämpää meidän on pyrkiä kohti vastuullisempia toimia.

Meille on tärkeää, että voitte osoittaa asiakkaillenne toimitusketjunne vastuullisuuden. Siksi toimintamme on täysin jäljitettävää ja pidämme kanssanne yllä rehellistä ja avointa tiedonvaihtoa.

henkilö tutkii elektronista komponenttia mikroskoopilla

Tuotannollistamisen asiantuntijat palveluksessasi – Bevenic Oy

Mitä paremmin olemme perillä tuotannollisesta prosessistanne, sitä paremmin osaamme toimia tukenanne: läpinäkyvyys auttaa meitä varaamaan tarvittavat resurssit niin materiaaleissa, työvoimassa kuin kuljetuksissakin.

Hallinnoimme koko toimitusprosessia niin pitkälle kuin sallitte. Kerromme avoimesti omat näkemyksemme, havaintomme ja parannusehdotuksemme.