Meriteollisuudessa onnistumisen ratkaisee kestävä valmistautuminen

Niin laivojen kuin niissä käytettävien koneiden ja laitteiden kehittäminen edellyttää luotettavia ja kestäviä valintoja. Yllättävien huoltojen välttäminen varsinkin räätälöidyissä ratkaisuissa on sitä tärkeämpää, mitä vaikeammissa olosuhteissa ja kaukaisemmilla reiteillä laivat merellä kulkevat.

Näkemys onnistuneista materiaalivalinnoista ja uusien innovaatioiden testauksesta nopeuttaa kestävän kehityksen edistämistä ja merenkulun sähköistymistä. Olemme kumppani niin uuden teknologian innovoinnissa kuin olemassa olevan teknologian elinkaaren hallinnassa standardienne mukaisesti.

hehkuvan kuuman raaka-aineen leikkaamista tuotantotiloissa

Elinkaaripalvelut meriteollisuuden laitevalmistajille

Yllättävien huoltotarpeiden välttäminen auttaa vähentämään toiminnan keskeytyksiä ja kalliita erityisjärjestelyitä. Olemme meriteollisuuden laitevalmistajien kumppani aina suunnittelupöydältä käytön aikaisiin huoltoihin ja käytöstä poistoon. Huomioimme ratkaisujen kestävyyden sekä huoltotarpeiden varhaisen tunnistamisen jatkuvassa käytössä.

henkilö työstää elektronista komponenttia tarkasti suurennuslasin alla

Meriteollisuuden laitteiden suunnittelu ja prototyypit

Merenkulun vaativat olosuhteet edellyttävät huolellista käytettävyyden ja huollettavuuden suunnittelua. Huomioimme muun muassa tärinän, kosteuden ja korroosion keston vaatimukset tuotteiden rakenteissa ja materiaalivalinnoissa. Kehitämme ratkaisuja myös lisätyssä ja virtuaalisessa todellisuudessa.

elektronisia komponentteja varastotiloissa

Toimitusketjun hallinta merenkulun laitteille ja komponenteille

Luotettavien laitteiden kehittäminen ja sähköisen merenkulun innovointi on tiiviin yhteistyön tulosta. Pidämme yllä avointa viestintää toimitusketjun hallinnassa, jotta voimme vastata nopeasti kehittyvän laitevalmistuksen haasteisiin. Autamme vihreässä siirtymässä ja haemme aktiivisesti energiaa säästäviä ratkaisuja koko elinkaaren ajalle.

elektronisia komponentteja tasolla

Meriteollisuuden laitevalmistajien kumppani sopimusvalmistuksessa

Valmistamme korroosion ja olosuhteiden kestävät, standardienmukaiset komponentit sekä varaosat merenkulussa käytettäviin laitteisiin. Olemme joustava kumppani myös nopeissa toimitusaikavaatimuksissa ja pienissä tilauserissä. Modernit tuotantokoneemme pitävät ratkaisunne alan kehityksen kärjessä.

Yhteistyössä Lamor ja Bevenic: markkinoiden johtavaa öljyntorjuntaa merten ääriolosuhteisiin

Öljyntorjunta- ja ympäristönpuhdistusratkaisujen globaali markkinajohtaja Lamor valmistaa ratkaisuja öljyntorjuntaan niin avomerellä, maalla kuin arktisessa ja aavikkoilmastossa. Lamorin edistyksellinen kelarumpu on tärkeä yksikkö öljyntorjuntaan käytettävissä avomerikeräimissä. Teemme tiivistä yhteistyötä rummun valmistuksessa ja kehityksessä – tutustu asiakastarinaan!

Kumppanisi jatkuvassa ja vastuullisessa kehityksessä

Kumppanuus tarkoittaa meille jatkuvaa yhteistä kehittymistä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Autamme siirtymään vähähiilisempään tuotantoon ja kotiuttamaan valmistusta Suomeen. Olemme innokkaita kehittämään kierrätettyjen materiaalien hyödyntämistä ja olemme kuin kotonamme myös lisätyssä ja virtuaalisessa todellisuudessa.

henkilö tutkii elektroniikan komponenttia mikroskoopin alla

Innovatiivinen vastuunkantaja läpi elinkaaren – Bevenic Oy

Kestävän teknologian kehittäminen uusioraaka-aineilla tai valmiiden komponenttien uusiokäytöllä ei saa tarkoittaa heikentynyttä laatua. Pidämme huolta tuotteiden ja tuotannon laadusta jatkuvassa muutoksessa ja autamme pienentämään hiilijalanjälkeä koko elinkaarella. Emme säikähdä tieteellisempääkään yhteistyötä.

Keskity innovaatioihin ja kasvuun – jätä loppu meidän vastuullemme

Hyödyntämällä osaamistamme ja resurssejamme voit keskittyä vihreän siirtymän innovaatioihin ja vastuulliseen kasvuun niin Suomessa kuin ulkomailla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Lasse Laiho

Paikallispäällikkö, Porvoo