Vieraile Bevenicin osastolla B21 EnergyWeek-tapahtumassa Vaasassa 13.-14.3.2024

Bevenic on mukana tapahtumassa 13.-14.3.2024 Vaasan kaupungintalolla.

Vuosittainen EnergyWeek kokoaa yhteen energia-alan asiantuntijoita ympäri maailman. Tapahtumassa on neljä teemaa ja ne ovat energia ja ilmasto, tuuli ja uusiutuva energia, energian varastointi ja kaasuenergia. Tapahtumassa on mahdollisuus kuulla alan uusimmista innovaatioista ja verkostoitua.

Me olemme mukana tapahtumassa esittelemässä innovatiivisia ja laadukkaita palveluitamme. Tuotesuunnittelusta ja prototyyppien valmistuksesta toimitusketjun hallintaan ja sopimusvalmistukseen, toimintaamme ohjaa yhteiset tavoitteemme puhtaamman ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Lue lisää erikoisosaamisestamme ja yhteistyöstämme esimerkiksi Kempower Oyj:n kanssa tästä.

Tule osastollemme B21 tapaamaan asiantuntijoitamme ja keskustelemaan kuinka voimme auttaa ratkomaan teolliset haasteesi vastuullisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Rekisteröidy kävijäksi tästä.

Haluaisitko varata jo etukäteen tapaamisen asiantuntijoidemme kanssa? Ota yhteyttä liiketoiminnan kehityspäällikköömme Sami Kilpeläiseen sami.kilpelainen@bevenic.com ja varaa aika.

Bevenic lyhyesti: Bevenic tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja monille teollisuudenaloille. Teolliset palvelut sisältävät komponentti- ja laitevalmistuksen sekä elinkaaripalvelut. Osaaminen pohjautuu elektroniikkaan, sähkötekniikkaan, mekaniikkaan, fotoniikkaan ja näiden yhdistelmiin. Bevenic-konsernin omistaa sen toimiva johto sekä teollinen sijoitusyhtiö Canelco Oy. Bevenicin liikevaihto oli vuonna 2023 noin 36 miljoonaa euroa ja henkilökunnan lukumäärä on 160. Yhtiö toimii viidellä paikkakunnalla: Kuopio, Helsinki, Porvoo, Lahti ja Leppävirta. www.bevenic.com