Vieraile Bevenicin osastolla #4117 Photonics West- tapahtumassa 30.1.- 1.2.2024

Photonics West on maailman suurin fotoniikka tapahtuma San Franciscossa. Tule vierailemaan osastollamme Suomen paviljongissa hallissa F #4117 ja keskustelemaan ratkaisuistamme.

Kansainvälisessä Photonics West- tapahtumassa vierailee vuosittain yli 20 000 kävijää ja tapahtuma kokoaa yhteen fotoniikan ja optiikan tutkijat, insinöörit, asiantuntijat ja yritykset. Siellä esitellään lasertekniikan, biolääketieteellisen optiikan ja optoelektroniikan uutuudet. Voit rekisteröityä tapahtumakävijäksi tästä.

Bevenic Oplatek on 01.01.2024 tapahtuneen fuusion myötä nyt Bevenic. Konsernirakenteen yksinkertaistamiseksi Bevenic-konsernissa päätettiin toteuttaa liiketoimintaa tekevien neljän yhtiön fuusio yhdeksi yhtiöksi Bevenic Oy:ksi. Bevenic Avatron Oy, Bevenic Combinent Oy Ab ja Bevenic Oplatek Oy sulautuvat Bevenic Oy:öön (entinen Bevenic Elektropoint Oy).

Bevenic on johtava suomalainen fotoniikan ratkaisutoimittaja 40 vuoden kokemuksella. Yritys suunnittelee ja valmistaa vaativia, teollisuudessa käytettäviä optisia, kuituoptisia ja optomekaanisia tuotteita. Bevenic tarjoaa asiakkailleen myös monipuolisia palveluja tuotekehityksestä, testaukseen, tuotantoon ja laadunhallintaan. Bevenic on myös ISO 13485 sertifioitu.