Neljä suomalaista yritystä sulautui Bevenic Oy:ksi

Bevenic Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rautiainen ja Helsingin paikallispäällikkö Pertti Tikkanen Helsingin tehtaalla. Helsingissä valmistetaan esimerkiksi elektroniikka- ja automaatioalan laitteita.

Kotimaiset Bevenic Avatron Oy, Bevenic Combinent Oy Ab, Bevenic Oplatek Oy ovat sulautuneet Bevenic Oy:öön (entinen Bevenic Elektropoint Oy) 1.1.2024. Sulautumisen tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa yksinkertaistamalla konsernin rakennetta ja tuomalla kaikki teolliset palvelut saman katon alle.

Sulautuminen laajentaa tarjoomaa nykyisille asiakkaille ja tarjoaa mahdollisuuksia uusille asiakkaille. Fuusio myös kasvattaa yrityksen kilpailukykyä, koska kiinteät kulut pienenevät.

Bevenic Oy:n liikevaihto on noin 36 miljoonaa ja yhteenlaskettu työntekijöiden määrä on 160. Jukka Rautiainen jatkaa yrityksen toimitusjohtajana. Yritys toimii Kuopiossa, Helsingissä, Leppävirralla, Lahdessa ja Porvoossa. Bevenic Oy:n omistaa yksityiset sijoittajat ja teollinen konserni Canelco Oy.

”Sulautuminen yksinkertaistaa konsernin rakennetta ja samalla voimme palvella asiakkaita entistä paremmin. Fuusio tuo myös kustannussäästöjä kiinteisiin kuluihin ja tukee tavoitteitamme kasvaa. Bevenic on kasvuyritys ja se on kasvanut 113 prosenttia vuosina 2013–2022”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Rautiainen.

Bevenic on kotimainen yritys, joka tuottaa teollisia palveluita fotoniikkaan, prosessi-, automaatio-, puolustus- ja meriteollisuuteen sekä sähköistys- ja latausratkaisuja 40 vuoden kokemuksella.

Bevenic on vastuullinen kumppani ja panostaa laatuun. Laatu on vastuullisuusteko, jolla Bevenic varmistaa tuotettujen ratkaisujen ja liiketoiminnan kestävyyden. Liiketoiminta perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

Yhteyshenkilö: Jukka Rautiainen, toimitusjohtaja, 040 521 6050

Bevenic tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja monille teollisuudenaloille. Teolliset palvelut sisältävät komponentti- ja laitevalmistuksen sekä elinkaaripalvelut. Osaaminen pohjautuu elektroniikkaan, sähkötekniikkaan, mekaniikkaan, fotoniikkaan ja näiden yhdistelmiin. Bevenic-konsernin omistaa sen toimiva johto sekä suomalainen pääomasijoitusyhtiö Canelco Oy. Bevenicin liikevaihto on noin 36 miljoonaa euroa ja henkilökunnan lukumäärä on 160. Yhtiö toimii viidellä paikkakunnalla: Porvoo, Helsinki, Lahti, Leppävirta ja Kuopio.