Bevenic palkittiin Kempowerin Top Performing Supplier-palkinnolla

Kempowerin COO Sanna Otava jakoi Top Performing Supplier-palkinnon Bevenicille.

Vuosittainen palkinto jaetaan kolmelle alihankkijalle ja palkinnon kriteereinä ovat: toimitusvarmuus, palvelukeskeisyys, laatu, kyky vastata Kempowerin kasvaviin tarpeisiin ja kustannustehokkaiden ratkaisujen kehitys. Bevenic on vastannut kriteereihin vastuullisella kumppanuudella.

Kempowerin tiimi valitsee palkittavat yritykset ja Bevenic palkittiin, koska se on ollut toiminnan kivijalka haastavissakin tilanteissa. Tuotteiden ennustettavuus on toisinaan vaikeaa ja lisäksi Kempowerin tuotteita kehitetään jatkuvasti. Bevenic on vastannut haasteisiin hyvällä yhteistyöllä.

”Bevenicin kotimaisuus auttaa meitä yhteistyössä, koska se nopeuttaa logistiikkaa ja pienentää hiilijalanjälkeä. Bevenic on ottanut hyvän kopin meidän tarpeistamme”, kertoo Kempowerin Head of Purchasing Pasi Laurila.

Bevenic valmistaa Kempowerille mm. johdinsarjoja ja auttaa tuotekehityksessä ja suunnittelussa. Yhteistyö alkoi vuonna 2019 ja on kasvanut siitä asti. Bevenicin erityisosaamista on toimia täsmällisenä, vastuullisena ja luotettavana yhteistyökumppanina erilaisissa elektroniikan materiaalinhallinnan ja -tuotannon tarpeissa. Yli 20 vuoden kokemus alasta ja sen tuotantoketjuista pitää huolta korkeisiin laatuvaatimuksiin vastaamisesta sekä monien erilaisten tarpeiden ymmärtämisestä.

”Olemme kiitollisia saamastamme tunnustuksesta. Tämä tunnustus motivoi meitä ylläpitämään ja kehittämään erinomaista laatua toimittamissamme tuotteissa ja palveluissa”, kertoo liiketoiminnan kehityspäällikkö Sami Kilpeläinen.

Yhteyshenkilö: Sami Kilpeläinen, liiketoiminnan kehityspäällikkö, +358 50 382 3001

Kempower lyhyesti: Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com  

Bevenic lyhyesti: Bevenic tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja monille teollisuudenaloille. Teolliset palvelut sisältävät komponentti- ja laitevalmistuksen sekä elinkaaripalvelut. Osaaminen pohjautuu elektroniikkaan, sähkötekniikkaan, mekaniikkaan, fotoniikkaan ja näiden yhdistelmiin. Bevenic-konsernin omistaa sen toimiva johto sekä suomalainen pääomasijoitusyhtiö Canelco Oy. Bevenicin liikevaihto on noin 36 miljoonaa euroa ja henkilökunnan lukumäärä on 160. Yhtiö toimii viidellä paikkakunnalla: Porvoo, Helsinki, Lahti, Leppävirta ja Kuopio. www.bevenic.com