Sähköisen liikenteen kehitys vaatii vastuullista innovointia

Liikenteen sähköistämisen haasteena ovat niin uuden teknologian onnistunut tuotteistaminen ja testaus kuin tuotannon skaalaaminen jatkuvasti muuttuvassa markkinassa. Sähköisen liikenteen teknologiat täytyy tuottaa yhä vastuullisemmilla valmistustavoilla ja materiaaleilla tinkimättä korkeasta laadusta ja turvallisuudesta.

Komponenttien valmistus sekä kokoonpano vaativat alan erikoisosaamista ja -taitoja, kuten tuote- ja valmistussuunnittelua, toimitusketjun hallintaa ja laadunvalvontaa. Olemme innovatiivinen kumppani sähköisen liikenteen laitevalmistajille, jotka haluavat onnistua tuotannossaan ja tuotekehityksessään sekä pienentää liiketoimintansa riskejä.

hehkuvan kuuman raaka-aineen leikkaamista tuotantotiloissa

Elinkaaripalvelut sähköisen liikenteen laitevalmistukseen

Kun markkinat muuttuvat nopeasti ja kilpailu on kovaa, päätöksenteko edellyttää hyvää tilannekuvaa. Luomme kanssanne ennusteet ja yhteiset kasvutavoitteet, joita kohti kuljemme läpinäkyvällä toiminnalla ja avoimella ajatustenvaihdolla.

Autamme joustamaan tuotannon skaalaamisessa ja elinkaaripalvelujen tuottamisessa, jotta voitte keskittyä ydinosaamiseenne. Avaimet käteen -ratkaisumme kattavat kaiken tuotesuunnittelusta lopulliseen kokoonpanoon. Voit ulkoistaa meille myös esimerkiksi vain prototyyppien valmistuksen, testauksen tai toimitusketjun hallinnan.

henkilö työstää elektronista komponenttia tarkasti suurennuslasin alla

Sähköisen liikenteen kriittisten komponenttien suunnittelu ja prototyypit

Kriittisten komponenttien prototypointi edellyttää jatkuvaa innovointia kohti parempaa energiatehokkuutta, nopeampaa latausta ja pidempää käyttöikää. Suunnittelemme muuttuviin asiakastarpeisiin kehittyviä ratkaisuja sekä viemme tuotteet nopeammin markkinoille skaalautuvan tuotantomme ja jatkuvan kehityksen toimintamallimme avulla.

elektronisia komponentteja varastotiloissa

Toimitusketjun hallinta komponenteille ja kokoonpanoille

Tuotekehityksen alkuvaiheessa tilausmäärät ovat pieniä ja yksittäisten komponenttien hinnat suhteettoman suuria. Kun hyödynnätte ostovoimaamme ja asiantuntemustamme toimitusketjun hallinnassa, saatte materiaalit halvemmalla kuin tilaamalla ne yksin. Autamme myös vähentämään toimitusketjun häiriöitä sekä odottamattomia tuotannon haasteita.

elektronisia komponentteja tasolla

Sopimusvalmistus sähköisen liikenteen komponenteille

Sopimusvalmistuksen kumppaninamme varmistat, että tuotteenne valmistetaan korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti – myös uusioraaka-aineista tai uudelleen käytetyistä valmiista komponenteista.

Skaalautuvan toimintamme ansiosta voimme lisätä tuotantoa nopeasti ja tarjota lisäresursseja tarpeenne mukaan. Toiminnallinen tehokkuutemme ja optimoidut prosessimme tuovat kustannustehokkuutta valmistukseen.

Yhteistyössä Kempower & Bevenic: Tehokkaasti ja turvallisesti kohti sähköistettyä maailmaa

Tehokkaita sähköajoneuvojen ja -työkoneiden pikalatauslaitteita valmistava Kempower Oyj on kasvattanut nopeasti merkitystään sähköisen liikenteen mahdollistajana. Toimimme yhteistyökumppanina elektroniikan materiaalinhallinnassa ja -tuotannossa ja varmistamme laadukkaat tuotteet vaativiin, korkean turvallisuuden laitteisiin. Tutustu asiakastarinaan!

Kumppanisi liikenteen vastuullisessa sähköistämisessä

Sähköistyvän liikenteen kehityksessä luonnonvarojen ja energian kuluttamista pitää vähentää. Toimimme täysin jäljitettävästi ja läpinäkyvästi, jotta voit koska tahansa osoittaa toimitusketjusi vastuullisuuden ja käyttämiesi materiaalien alkuperän.

Kumppanuutemme perustuu jatkuvaan, yhteistä kasvua rakentavaan keskusteluun. Olemme innokkaita kehittämään kierrätettyjen materiaalien hyödyntämistä ja olemme kuin kotonamme myös lisätyssä ja virtuaalisessa todellisuudessa.

henkilö tutkii elektroniikan komponenttia mikroskoopin alla

Innovatiivinen vastuunkantaja läpi elinkaaren – Bevenic

Yhteistyö kanssamme auttaa vähentämään sähköisen liikenteen laitevalmistuksen riskejä. Otamme vastuun valmistusprosessista ja varmistamme säädösten, laatustandardien ja turvallisuusmääräysten noudattamisen. Verkostoidumme aktiivisesti globaalien toimijoiden kanssa, jotta vastaamme parhaiten loppuasiakkaidenne tarpeisiin joka maailmankolkassa.

Keskity innovaatioihin ja kasvuun – jätä loppu meidän vastuullemme

Hyödyntämällä osaamistamme ja resurssejamme voit keskittyä vihreän siirtymän innovaatioihin ja vastuulliseen kasvuun niin Suomessa kuin ulkomailla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Jarkko Pulli

Paikallispäällikkö, Lahti