Innovatiivinen materiaalinkäsittely luo kestävämpää toimintaa

Hyvä materiaalinkäsittelyteknologia vastaa erilaisten materiaalien ominaistarpeisiin esimerkiksi räjähdyksenkeston tai kuljetusmenetelmän osalta, tekee käsittelystä turvallista ja käyttäjien arjesta helppoa. Teknologian kestävyys aktiivisessa käytössä edellyttää, että jokainen komponentti on suunniteltu ja valmistettu laadukkaasti käyttötarpeeseensa.

Olemme yhteistyökumppani esimerkiksi purkaimien, kasantekijöiden ja siilojen vastuullisessa teknologiakehityksessä. Autamme innovoimaan uusien teknologioiden hyödyntämistä, sekä energiaa säästävien valmistusmateriaalien ja -menetelmien käyttöä.

hehkuvan kuuman raaka-aineen leikkaamista tuotantotiloissa

Elinkaaripalvelut materiaalinkäsittelyn teknologiayrityksille

Materiaalinkäsittelyssä jokainen toiminnan katkos voi aiheuttaa mittavia menetyksiä liiketoiminnalle. Siksi luotettavuus ja nopea huollettavuus ovat tärkeitä läpi teknologian elinkaaren. Autamme huomioimaan elinkaarenaikaisen käytettävyyden ja vastuullisen käytöstä poiston aina tuotesuunnittelusta saakka.

henkilö työstää elektronista komponenttia tarkasti suurennuslasin alla

Suunnittelu ja prototypointi materiaalinkäsittelylaitteille

Erilaiset käsiteltävät materiaalit edellyttävät tuotekehitykseltä näkemystä sopivista materiaalivalinnoista sekä laiterakenteista. Kokemuksemme erilaisista materiaaleista ja pintakäsittelymenetelmistä auttaa suunnittelemaan komponentit ja laitteet vaativiinkin kohteisiin sekä räjähdysvaarallisiin toimintaympäristöihin.

elektronisia komponentteja varastotiloissa

Toimitusketjun hallinta materiaalinkäsittelyn asiantuntijoille

Materiaalinkäsittelyssä toimitusketjuilta odotetaan jatkuvasti enemmän vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Huolehdimme puolestanne toimitusketjun hallinnasta, jotta voitte keskittyä teknologiakehityksenne vihreään siirtymään. Läpinäkyvät ja avoimet toimintatapamme varmistavat, että voitte koska tahansa todentaa toimintanne vastuullisuuden asiakkaillenne.

elektronisia komponentteja tasolla

Sopimusvalmistus materiaalinkäsittelyn laitteille ja komponenteille

Hyvin suunnitellussa teknologiassa käytön aikana riittää tehdä vain suunnitellut huoltotoimet. Tämä edellyttää luotettavaa komponenttien valmistusta ja kokoonpanoa. Autamme siirtymään energiatehokkaampaan valmistukseen moderneilla koneilla. Vastaamme joustavasti myös nopeisiin ja pieniin tuotantotarpeisiin.

Yhteistyössä Eurosilo ja Bevenic: materiaalinpurkulaitteiston kestävyys on luotettavuuden edellytys

Eurosilo on maailman johtava varastojen suunnittelija ja toteuttaja ei-vapaasti-virtaaville kiinteille aineille. Suuret teollisuuden toimijat edellyttävät varastointilaitteistoiltaan luotettavuutta, joka on seurausta niin suunnittelusta kuin komponenttien laadusta. Teemme yhteistyötä kestävissä materiaalinpurkulaitteiston komponenteissa. Tutustu asiakastarinaan!

Eurosilon siilojen kokoluokka on valtava - kuva siilojen juurelta

Kumppanisi pitkäkestoisessa ja vastuullisessa yhteistyössä

Kumppanuus tarkoittaa meille jatkuvaa yhteistä kehittymistä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Autamme siirtymään vähähiilisempään tuotantoon ja kotiuttamaan valmistusta Suomeen. Olemme innokkaita kehittämään kierrätettyjen materiaalien hyödyntämistä ja olemme kuin kotonamme myös lisätyssä ja virtuaalisessa todellisuudessa.

henkilö tutkii elektroniikan komponenttia mikroskoopin alla

Innovatiivinen vastuunkantaja läpi elinkaaren – Bevenic Oy

Kestävän teknologian kehittäminen uusioraaka-aineilla tai valmiiden komponenttien uusiokäytöllä ei saa tarkoittaa heikentynyttä laatua. Pidämme huolta tuotteiden ja tuotannon laadusta jatkuvassa muutoksessa ja autamme pienentämään hiilijalanjälkeä koko elinkaarella. Emme säikähdä tieteellisempääkään yhteistyötä.

Keskity innovaatioihin ja kasvuun – jätä loppu meidän vastuullemme

Hyödyntämällä osaamistamme ja resurssejamme voit keskittyä vihreän siirtymän innovaatioihin ja vastuulliseen kasvuun niin Suomessa kuin ulkomailla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Lasse Laiho

Paikallispäällikkö, Porvoo