Lääketieteellisten laitteiden tarkat valmistusprosessit ovat laadun tae

Lääketieteellisten laitteiden suunnittelu ja valmistus edellyttävät huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta laitteiden käyttö on turvallista ja sujuvaa, ja tutkimustulokset ovat tarkkoja. Erityisesti invasiivisten tutkimuslaitteiden kehitys vaatii kekseliäisyyttä, jotta laitteista saadaan mahdollisimman pienikokoisia ja kilpailukykyisiä.

Onnistunut kehitys vaatii näkemystä erilaisten materiaalien käyttäytymisestä niin laitteiden kuljetuksessa kuin itse tutkimustyössä. Autamme innovoimaan lääketieteelliset laitteet erilaisiin olosuhteisiin ISO 13485 -sertifikaatin mukaisesti ja vähentämään tuotekehityksen sekä elinkaaren aikaisia riskejä tarkasti koordinoiduilla prosesseilla.

hehkuvan kuuman raaka-aineen leikkaamista tuotantotiloissa

Elinkaaripalvelut lääketieteellisten laitteiden valmistajille

Syvennämme jatkuvasti ymmärrystämme lääketieteellisten laitteiden sekä niiden käyttökohteiden vaatimuksista. Kokemuksemme erilaisten tutkimuslaitteiden valmistuksesta, tyyppivikojen korjaamisesta, laitteiden huoltamisesta ja testaamisesta auttavat meitä tuottamaan laadukkaita ja luotettavia elinkaaripalveluita laitteillenne.

henkilö työstää elektronista komponenttia tarkasti suurennuslasin alla

Lääketieteellisten laitteiden suunnittelu ja prototypointi

Kuljetus ja tutkimuskäyttö asettavat omat kriteerinsä lääketieteellisten laitteiden kestävyydelle. Autamme niin tutkinnallisten laitteiden miniatyrisoinnissa kuin muussakin tuotekehityksessä, jotta käyttö on luotettavaa ja laitteet kestävät niin tärinät, lämpöshokit kuin säännöllisen puhdistuksen.

elektronisia komponentteja varastotiloissa

Toimitusketjun hallinta lääketieteellisille laitteille ja komponenteille

Luotettava ja laadukas lääketieteellinen laite on tulosta hyvin hallitusta toimitusketjusta. Vastaamme koko toimitusketjun osalta siitä, että laitteelta vaadittuja standardeja ja ohjeistuksia noudatetaan. Tiivis yhteistyömme varmistaa, että voimme vastata tarpeisiinne joustavasti ja nopeasti jatkuvasti kiristyvässä globaalissa kilpailussa.

elektronisia komponentteja tasolla

Lääketieteellisten laitteiden ja komponenttien sopimusvalmistus

Toimimme valmistuksen kumppanina komponenttien ja osakokonaisuuksien valmistuksessa sekä kokoonpanossa ISO 13485 -standardin mukaisesti. Toimimme edellyttämienne vaatimusten mukaisesti loppukäsittelyssä tai toimitamme teille käsittelyvalmiit komponentit. Hoidamme tarpeen mukaan puolestanne myös CE-hyväksytyksen.

Yhteistyössä Medikro ja Bevenic: keuhkosairauksien tutkimus alkaa laadukkaista komponenteista

Medikro Oy:n spirometreillä tehdään vuosittain miljoonia tutkimuksia. Valmistuksessa onnistuminen edellyttää tiukkojen laatuvaatimusten ja standardien noudattamisen lisäksi osaamista moduulien kokoonpanosta. Olemme joustava kumppani tuotesuunnittelussa ja sopimusvalmistuksessa aina komponenttien hankinnasta moduulien kotelointiin. Tutustu asiakastarinaan!

Medikro Oy tuotekehitysjohtaja Olli Pohjolainen Kuva Medikro

Kumppanisi tarkassa ja vastuullisessa valmistuksessa

Kumppanuus tarkoittaa meille jatkuvaa yhteistä kehittymistä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Korkean laadun ja tarkkuuden lisäksi toimintaamme ohjaavat jäljitettävyyden sekä vastuullisen toiminnan periaatteet. Olemme läpinäkyviä prosesseissamme, jotta voitte todentaa toimintanne vastuullisuuden asiakkaillenne.

henkilö tutkii elektroniikan komponenttia mikroskoopin alla

Innovatiivinen vastuunkantaja läpi elinkaaren – Bevenic Oy

Kestävän teknologian kehittäminen uusioraaka-aineilla tai valmiiden komponenttien uusiokäytöllä ei saa tarkoittaa heikentynyttä laatua. Pidämme huolta tuotteiden ja tuotannon laadusta jatkuvassa muutoksessa ja autamme pienentämään hiilijalanjälkeä koko elinkaarella. Emme säikähdä tieteellisempääkään yhteistyötä.

Keskity innovaatioihin ja kasvuun – jätä loppu meidän vastuullemme

Hyödyntämällä osaamistamme ja resurssejamme voit keskittyä vihreän siirtymän innovaatioihin ja vastuulliseen kasvuun niin Suomessa kuin ulkomailla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Visa Viertola

COO, paikallispäällikkö, Kuopio