Yhteistyötä kokoonpanossa ja tuotekehityksessä

Halton Marine tuottaa laadukasta ilmaa hyteistä keittiöihin

Bevenic Oy:n kaapeleilta vaaditaan äärimmäistä laatua

Halton Marine Oy valmistaa hyttien ilmastointilaitteita sekä energiaa säästäviä keittiöhuuvia maailman suurimmille valtameriristeilijöille sekä öljynporauslautoille. Ilmanvaihtolaitteilta vaaditaan äärimmäistä toimintavarmuutta. Halton Marinen yhteistyö Bevenicin kanssa alkoi vuonna 2012. Yhteistyön myötä Halton Marine on voinut keskittyä täysipainoisesti omaan ydinosaamiseensa.

”Meille on tärkeää Bevenicin joustavuus, yhteistyökyky, toimitusten nopeus, luotettavuus ja laatu”

Merja Kauto, Halton Marine Oy:n ostopäällikkö

Hyttien ja keittiöiden erikoisratkaisuja

Halton Marine tarjoaa laajan valikoiman sisäilmaratkaisuja vaativiin ympäristöihin ammattikeittiöistä laivahytteihin ja energiantuotantoympäristöihin. Yrityksen asiakkaita ovat maailman merkittävimmät telakat. Ammattikeittiöt ovat yleisesti vaativia ympäristöjä sisäilman lämpö- ja kosteusolosuhteiltaan sekä ruoanlaitossa syntyvien, sisäilmaan päätyvien epäpuhtauksien takia. Risteilijäympäristössä korostuvat lisäksi toimintavarmuus, paloturvallisuus ja hygienia.

Haltonin laivakeittiöiden energiatehokkaiden ilmanvaihtoratkaisujen avulla on mahdollista säästää jopa 50 prosenttia laivan keittiön energiakulutuksesta perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Hyttien ilmanvaihtoon Halton Marine tarjoaa erilaisia ilmanvaihtoratkaisuja, joista viimeisimpänä ilmastointipalkkia, joka sisältää jäähdytyksen, lämmityksen sekä ilmanvaihdon. Älykäs järjestelmä hyödyntää ilmaa ja veden lämmönsiirto-ominaisuuksia.

Liittimiä myöten valmista

Bevenic valmistaa valmiiksi kokoonpantuja johtosarjoja Halton Marinen edistyksellisiin ilmanvaihtojärjestelmiin sekä keittiöhuuviin. Johtosarjoihin asennetaan valmiiksi myös joko Halton Marinen tai loppuasiakkaan suunnittelemat liittimet. Valmiiden johtosarjojen asentaminen käy kätevästi ja nopeasti.

Nopeimmillaan kokoonpanossa tarvittavat johtosarjat saadaan työmaalle muutamassa tunnissa. Tämä on ensiarvoisen tärkeää, kun aikataulut ovat tiukat ja ratkaisut on löydettävä yhdessä nopeasti. Yhteistyötä tehdään myös uusien tuotteiden tuotekehityksessä.

”Bevenic tuntee hyvin meidän tarpeet ja pystyy näin tarjoamaan ongelmiin uusia ratkaisuja”, Merja Kauto toteaa.