Bevenic Elektropoint Oy:n kaapeleilta vaaditaan äärimmäistä laatua

Halton Marine Oy valmistaa hyttien ilmastointilaitteita sekä energiaa säästäviä keittiöhuuvia maailman suurimmille valtameriristeilijöille sekä öljynporauslautoille. Ilmanvaihtolaitteilta vaaditaan äärimmäistä toimintavarmuutta. Halton Marinen yhteistyö Bevenic Elektropointin kanssa alkoi vuonna 2012. Yhteistyön myötä Halton Marine on voinut keskittyä täysipainoisesti omaan ydinosaamiseensa.

”Meille on tärkeää Bevenic Elektropointin joustavuus, yhteistyökyky, toimitusten nopeus, luotettavuus ja laatu”

Merja Kauto, Halton Marine Oy:n ostopäällikkö

Hyttien ja keittiöiden erikoisratkaisuja

Halton Marine tarjoaa laajan valikoiman sisäilmaratkaisuja vaativiin ympäristöihin ammattikeittiöistä ja laivahytteihin ja energiantuotantoympäristöihin. Yrityksen asiakkaita ovat maailman merkittävimmät telakat. Ammattikeittiöt ovat yleisesti vaativia ympäristöjä sisäilman lämpö- ja kosteusolosuhteiltaan sekä ruoanlaitossa syntyvien, sisäilmaan päätyvien epäpuhtauksien takia. Risteilijäympäristössä korostuvat lisäksi toimintavarmuus, paloturvallisuus ja hygienia. Haltonin laivakeittiöiden energiatehokkaiden ilmanvaihtoratkaisujen avulla on mahdollista säästää jopa 50 prosenttia laivan keittiön energiakulutuksesta perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Hyttien ilmanvaihtoon Halton Marine tarjoaa erilaisia ilmanvaihtoratkaisuja, joista viimeisimpänä ilmastointipalkkia, joka sisältää jäähdytyksen, lämmityksen sekä ilmanvaihdon. Älykäs järjestelmä hyödyntää ilmaa ja veden lämmönsiirto-ominaisuuksia.

Liittimiä myöten valmista

Bevenic Elektropoint valmistaa Halton Marinen edistyksellisiin ilmanvaihtojärjestelmiin sekä keittiöhuuviin valmiiksi kokoonpantuja johtosarjoja. Niihin asennetaan valmiiksi myös joko Halton Marinen tai loppuasiakkaan suunnittelemat liittimet. Valmiiden johtosarjojen asentaminen käy kätevästi ja nopeasti. Nopeimmillaan kokoonpanossa tarvittavat johtosarjat saadaan työmaalle muutamassa tunnissa. Tämä on ensiarvoisen tärkeää, kun aikataulut ovat tiukat ja ratkaisut on löydettävä yhdessä nopeasti. Yhteistyötä tehdään myös uusien tuotteiden tuotekehityksessä.

”Bevenic Elektropoint tuntee hyvin meidän tarpeet ja pystyy näin tarjoamaan ongelmiin uusia ratkaisuja”, Merja Kauto toteaa.

Be a part of our journey.

Kysy lisätietoja, vastaamme mielellämme.

Pasi Hongisto, Vehicles
Paikallispäällikkö, Kukkila
+358 50 3823 987
pasi.hongisto@bevenicgroup.com

Kaikki yhteystiedot

The part of Your supply chain You can rely on.

Bevenic Group on vahva ja innovatiivinen yritysryhmä, jonka ratkaisut palvelevat kattavasti monia teollisuudenaloja. Bevenic Groupin yritykset toimittavat asiakaskohtaisia tuotteita ja palveluita, jotka vaativat laadukkaita ja joustavia toimituksia.

Sivuston toteutus: Bermuda