BEVENIC GROUP

Bevenic Group on vahva ja innovatiivinen yritysryhmä, jonka ratkaisut palvelevat kattavasti monia teollisuudenaloja.

Bevenic Groupin yritykset toimittavat asiakaskohtaisia tuotteita ja palveluita, jotka vaativat laadukkaita ja joustavia toimituksia.

Bevenic Groupin yritykset ovat Bevenic Group Oy, Bevenic Elektropoint Oy, Bevenic Combinent Oy Ab, Bevenic Avatron Oy ja Bevenic Oplatek Oy. Bevenic Groupin omistavat yksityiset sijoittajat sekä vastuullinen sijoitusyhtiö Canelco Capital Oy, teollinen konserni.

Bevenic palvelee yritystäsi asiantuntemuksella ja tarpeitasi ennakoiden. Henkilökohtainen lähestymistapa ja joustavuus takaavat kannattavimmat ratkaisut juuri sinun yrityksellesi. Ryhmän liikevaihto on noin 28 M€ ja henkilökunnan lukumäärä on n.160. Toimimme kuudella paikkakunnalla: Loviisa, Porvoo, Helsinki, Lahti, Kuopio ja Leppävirta.

Luottokumppani

Olemme helposti lähestyttävä, asiakkaan luotettava kumppani. Toimimme avoimesti yhdessä kumppaniemme kanssa huomioiden heidän erityistarpeensa ja toiveensa. Helpotamme kumppaniemme arkea.

Vastuunkantaja

Kannamme vastuuta sekä ihmisistä että ympäristöstä ja toimimme aina eettisesti sekä oikeudenmukaisesti. Vaadimme itseltämme aina parasta kaikessa tekemisessämme.

Osaaja

Toimintamme ja osaamisemme jatkuva rohkea kehittäminen ja uudistaminen yhdessä kumppaniemme kanssa ovat avaintekijöitä yhdessä menestymiselle.

Lisää meistä

Ratkaisut

Referenssit

BE A PART OF OUR JOURNEY

Kysy lisätietoja, vastaamme mielellämme.

The part of Your supply chain You can rely on.

Bevenic Group on vahva ja innovatiivinen yritysryhmä, jonka ratkaisut palvelevat kattavasti monia teollisuudenaloja. Bevenic Groupin yritykset toimittavat asiakaskohtaisia tuotteita ja palveluita, jotka vaativat laadukkaita ja joustavia toimituksia.